26 FEBRUARI - FÖRLUST

Idag tror jag hela Fort Supply är lite deppiga! Killarna förlorade matchen mot Fargo igår, vilket betyder att de är utslagna. De gick inte till state. De som har vunnit över Fargo hela säsongen, så blir det förlust nu när det verkligen gäller!!! Lite sorgligt att se alla så ledsna, och det känns så overkligt att dem förlorade. Tror inte ni riktigt förstår hur mycket state betyder för dessa grabbar!! De förtjänade det så himla mycket, det är bara så himlans orättvist!!!!

Innan matchen igår, samlades alla vid gymmet och peppade killarna när de åkte iväg med bussen. Sedan följde alla efter bussen till hallen! :) Alla tutade, spela musik och bussen hade vi skrivit på! :)

Imorgon har jag Alla-Star match. Jag kom med slutspelets All Star team, de plockar ut de bästa spelarna så delar de upp dem i två lag, så spelar de match mot varandra. Av tjejerna kom jag med och Cierra är reserv. Av killarna kom Mike, Dru, Jarrod och Kendrick med. :)

Idag har jag städat och kollat tv med Alex från Danmark, hon bor här just nu! :) I helgen åker vi till state tournament i alla fall, tråkigt att killarna inte spelar bara! :(

Lägger in lite bilder från helgens matcher! :)

Dylan, Lei, Jag och Kanani, i Fredags kväll!


Lei och jag på matchen i Fredags! :)

 
Så här såg bussen ut på baksidan!


Några av femte klassarna i Lördags kväll! :)


24 FEBRUARI - GAAAME

Nu drar vi och hejar på killarna som spelar area play offs!! Är hemma hos Lei, och vi håller på att klä ut oss. Vi hade även pepprally i skolan idag! Taaaaggggggg!! :))))


20 FEBRUARI - PRESIDENTS DAY

Hej!

Idag hade vi ingen skola för det var presidents day.

Vi förlorade vår match i Torsdags, med 2 poäng mot Dover. Så nu är basketsäsongen över för vår del. Killarna gick vidare till Area, dem vann Regionals.

Denna helg har jag hängt med den danska utbytesstudenten Alexandra, så vi var och kollade på killarnas regionals final match i Lördags kväll som de vann mot Shattuck. Igår Söndag hängde jag med Mike hela dagen, han har gjort illa sin höft men det börjar bli bättre nu. Hoppas han kan spela på Fredag då de möter Forgan, som är rankade nummer 1 i state. Vinner dem den går de direkt till state. Förlorar dem spelar de på Lördag, om de då vinner på Lördag går de till state, förlorar dem är de ute.

Igår Söndag, sov jag hos Lei och idag åkte vi och hämtade hennes nya bil i Clinton. Clinton ligger cirka 2 timmar från Fort Supply. Hennes nya bil var jättesoft en vit G6 2010. Vi åkte sedan till Walmart och köpte lite grejer till våra tröjor vi ska göra, som vi sedan ska ha på killarnas matcher. Hoppas verkligen de går vidare ända till State!!!

Imorgon är det skola som vanligt och jag  börjar track season. Ska köra springning och längdopp tror jag. :)
Nu ska jag sova, jag lägger in en bild på killarna från i Lördags när de vann!! :)

   

Skrev fel radio hemsida, detta är den rätta! :)

Radio hemsidan är: www.z92online.com
Alltså på Torsdag 20.30 svensk tid på www.z92online.com

:))))


14 FEBRUARI - VALENTINE DAY

Hej!

Idag var det alla hjärtans dag, vilket är en väldigt stor grej här i USA. Alla sprang runt och gav varandra massa saker. Vi hade även haft att man kunde beställa saker till någon, så levererade vi i yearbook klassen det till den personen. Riktigt amerikanskt! :)

På Torsdag har jag match 20.30 svensk tid. Vi möter Dover, det är slutspel nu så förlorar vi är säsongen över, vinner vi så går vi vidare. Denna match kommer att sändas på radio, alltså live 20.30 svenska tid på torsdag. Mitt lag heter Fort Supply Bulldogs. Radio hemsidan är: www.z92.com

Här får ni en bild på lite valentines grejer jag fick idag.


Bilden

Bilden i inlägget under var när det snöade i Tisdags, i skolan. Lägger upp en till bild jag tog i skolan också på snön. :)


8 FEBRUARI - SNOW

Hej! Ligger i sängen och bloggar från ipoden. Jag ska snaaaart sova. :)

Super Bowl var roligt! Vi körde reklam bingo, som jag vann 20 dollar på. God mat åt vi också!

I Tisdags skulle vi haft match mot South Central Kansas, men det började snöa. Det snöade inte speciellt mycket, men de ställde in matchen på grund av det. Kanske borde de skaffa något som heter dubbdäck här i USA. Alltså hade vi ingen senior night, vi ska ha det nu på Fredag istället.

I helgen börjar första slutspelet, även kallat districts vilket vi kommer gå vidare i. Helgen efter är det regionals, efter det är det area, sen state! När man har förlorat två matcher åker man ut. Vi får se hur långt vi går.

Nu ska jag sova! Vi hörs på Söndag igen! :)


5 FEBRUARI - SUPER BOWL

Hejsan!

Många veckor sedan jag skrev riktigt ordentligt. Vad har hänt?

Veckan efter homecoming hade vi vår sista basket turnering. Första matchen förlorade vi med 3 poäng, andra matchen vann vi med cirka 25 poäng, tredje matchen förlorade vi med 5 poäng. Jag har även haft basktematch mor Freedom och Fargo, vi vann båda två. På Tisdag har vi vår sista match, vi spelar mot South Central Kansas. Efter det börjar slutspelet.

Eftersom att det är sista hemmamatchen på Tisdag, så är det så kallat Senior Night. Alla seniors blir presenterad, samtidigt som de går ut på basketplanen med sina föräldrar. De berättar vem äns föräldrar är, och vad man har för framtida planer.

Mikes föräldrar var på besök förra veckan. Jättekul att träffa dem, kändes väldigt konstigt att prata ordentlig svenska det var verkligen jätteovant. Jag behövde alltid tänka till lite extra, det var som att jag tänkte på engelska och översatte till svenska. Märkte också att jag pratade ovanligt tonårsaktigt, sa i stort sätt ordet "typ" och andra slangord hela tiden. Tror det berodde på att jag var så ovan att prata svenska. Självklart saknade jag min familj lite extra mycket, när jag såg Mike med sina föräldrar. Tiden går snabbt om cirka 3 månader är dem här.    

Skolan rullar på som vanligt. Har haft ett engelska prov på massa grammaik. Skillnaden från Sverige är att här går de framåt mycket snabbare. I Sverige jobbar vi noggrant med grammatiken i engelska, för att vi ska komma ihåg det. Här är engelska deras första språk, så de lägger inte ner lika mycket tid på det. Detta gör det såklart lite svårare för mig och Mike, eftersom att det är ny grammatik som vi inte gjort på engelskan i Sverige. En annan grej som man har börjat vänja sig vid nu, är att lärarna talar om en dag innan att man ska ha prov dagen efter. I Sverige är man van vid att få en planering där allting står när man har prov, så att man kan planera sin pluggtid. Fick 78% på detta engelska prov, ligger på 80% i snitt nu. Vill verkligen försöka klara 90%, så att jag får ett A i slutbetyg.

Har hört att det är kallt i Sverige, här har vi cirka 15 garder varmt. Vi har även haft värsta blixt och åskovädret förra veckan i 2 dagar. När det väl blir oväder här, då är det verkligen oväder!!

I helgen har jag varit i Oklahoma City. Jag hittade en jättefin balklänning, ska se om jag kan få en bra bild på den och lägga ut. :) Nu ska jag snart skypea med Anna och Carro, sen har det ju varit Super Bowl denna helg. Alltså football, så ikväll är det "Super Bowl Party" här, vi ska ha lite gäster. Super Bowl är jättestort i USA, alla samlas och kollar på footballgames tillsammans och äter massa mat.

Vi hörs!! :)

2 Februari - UPPDATERING KOMMER

Förlåt för väldigt dålig uppdatering!! På Söndag ska jag skriva ett rejält inlägg som ni får läsa på Måndag. :)

Har precis kommit hem från en basketmatch mot Fargo, vi vann med 22 poäng! :) Över helgen åker jag till Oklahoma City, kommer hem på Lördag kväll igen. Jag ska kolla på balklänning. Även fast prom inte är för äns om 3 månader. Här börjar man med allting väldigt tidigt.

Vi hörs på Söndag igen! :)


RSS 2.0