22 APRIL - SOOOOOOOOL

Hej!

Denna helg har vi haft super väder med 28 grader varmt, och i veckan ska det bli upp till 32 grader!! :D

Veckan som gått har varit lugn utan stormar. I Fredags var jag och kollade på fotboll, blev riktigti sugen på att börja spela igen. Lördag och Söndag har jag bara solat och blivit brun! :) I Tisdags var jag och gymmade med Mike, och i Måndags och Torsdags var jag och gymmade med Lei, Kans och Kaitlyn.

På Onsdag kommer Harlem Ambassadors hit! De ska uppträda i vårat gym, det är en fundraiser vi har för att tjöna in pengar till våran after prom.  Harlem Ambassadors är nästan samma sak som Harlem Globetrotters, de är grymma på basket!!! Så dem ska showa lite, och spela match mot brandmännen härifrån.

På Torsdag ska vi på Pizza party i kyrkan under lunchen, det är för alla seniors och deras familjer. Imorgon Måndag har vi en middag i skolan, då alla samlas och tackar alla elever för deras insatser inom idrott. Det är i stort sätt grejer hela tiden nu sista månaden i skolan. I Maj kommer det vara ännu mer!! 

Nu ska jag äta middag! Vi hörs snart igen! :)

Lite bilder både nya och gamla! :)

Lei, Jag och Kans i December någon gång tror jag. Komme rihåg att det var efter Fargo tournament! :)
  

Homecoming i Januari alla Seniors i basketlagen! :)


Homecoming, Seniors! <3


Lei, Brayden and me at the baseball game! :)Me and my bestiiiiiie!!! åååh, vad jag kommer sakna henne!!! 

Två till bilder

Här är två till bilder på hus som tornadon förstörde i Woodward!


Bilder från tornadon

Hej här har ni några bilder på hur husen ser ut som tornadon förstörde!


15 APRIL - TORNADOES

Hej på er!

Helgen har varit väldigt blandad....

Efter skolan i Onsdags åkte jag och Lori till OK City, där vi shoppade och bodde på ett jättebra hotell. Frukost åt vi på IHOP (International House Of Pancakes) väldigt amerikanskt, och middagarna bestod av Olive garden och Red Lobster. Vi hade det riktigt bra i alla fall. På Fredag eftermiddagen kom vi hem runt 17.00 

I Lördags vaknade jag upp runt 11.00 och gjorde inget speciellt fram tills klockan 13.00, då vi helt plötsligt var under en tornado varning. Vädret kan skifta så fruktansvärt snabbt här. Vi följde vädret noga på nyheterna, där de visar exakt hur ovädret rör sig. De började se virvlar i molnen, vilket är ett tydligt tecken på att en tornado håller på att bildas. Runt 15.00 sa de att ovädret med stor möjlighet till tornado skulle träffa rakt över Fort Supply. Vi åkte över till Jan och Dale och gick ner i källaren och satt där till ovädret hade dragit förbi. Från 13.00 och 18 timmar dramöver hade vi alltså nu tornado varning. Runt 17.00 slog det ner en brutalt stor tornado i Waynoka, cirka 45 minuter ifrån Fort Supply. Det var så läskigt att se den på tv, man inser verklligen hur farliga de är när man lever så nära dem. 

Ovädret drog iväg och nästa stora oväder kom in på natten runt klockan 00.00. Vi var inte i den stora träffpunkten som tur var, så vi hade bara ett riktigt oväder. Däremot slog det ner en tornado i Woodward klockan 00.30, och de fick inte av sirenerna i staden så de kunde inte förvarna folk. Många hade gått och lagt sig, eftersom många bara räknade med ett riktigt oväder. Denna tornado rörde sig i 60 miles per hour, alltså 1600 meter på 1 minut. Den förstörde massor med hus och andra byggnader, och hittills har de hittat 5 döda, och 30 stycken är skadade. Woodward ligger cirka 12 minuter från Fort Supply, så detta var riktgit nära och vi hade väldigt tur! Ni kan läsa mer om tonadon på http://woodwardnews.net/local/x2108298887/Tornado-hits-Woodward eller bara www.woodwardnews.net

Idag har jag först skypeat med Anna, Rebecca, Carro och Aylin. Sen med min bästa familj! Efter det drog jag till gymmet och sen åkte vi till Walmart vilket är till Woodward vi åker. Eftersom vi kommer in från den västra sidan oh det var där tornadon hade varit så såg vi all skada det var helt brutalt!! Man inser verkligen hur illa det är när man ser det med sina egna ögon!!! Jag försökte ta lite bilder så ni får se lite hur det ser ut i Woodward just nu.

Nu framöver ska vi i alla fall ha bra väder och jag hoppas att vi inte behöver uppleva detta något mer!
Men så ni vet jag mår bra, och Fort Supply mår bra!! Nu ska jag kolla på Full House, och imorgon är det skola som vanligt! :)

Bilder från Woodward där tornadon förstörde, vi kunde inte komma in bland husen som var helt ner röjda där har de allt avspärrat.

Baksidan av biografen och en matt affär totalt förstörda!
 

Såhär såg många stolpar ut.


Bank 7, som är helt totalt förstörd också.Tornadon som var i utkanten av Waynoka.Avslutar med en IHOP bild! Världens godaste frukost! :)

    

8 APRIL - EASTER

Hej på er!

I helgen har jag inte gjort särskilt mycket. Eftersom att det är påskhelg så år alla och firar det. Idag var vi på påsklunch hos några vänner. I Torsdags kväll var jag barnvakt, och på Fredagen så tog Jan och Lori mina senior pictures, eftersom att vi inte har skola på Fredagar nu. På Lördagen tog jag lite fler senior pictures i min basketball suit, efter det drog jag till gymmet medan Lori var på Walmart.

Skolveckan var som vanligt inget speciellt. Veckorna går så sjukt snabbt nu när vi inte har skola på fredagar. Nästa vecka kommer jag bara gå Måndag, Tisdag och Onsdag i skolan. Efter skolan på Onsdag åker jag och Lori till OK city. Mitt påskägg var en stor påse sour patch kids, kan dock inte äta mer nu för det är så surt. :)

Bilder från veckan! :)


Kanani, Kaitlyn and Lei!


Lei and me! :)


Lei, Kanani and Kaitlyn! :)


1 APRIL - 8 MÅNADER

För exakt 8 månader sedan kom jag till Fort Supply, Oklahoma. Jag minns exakt min första dag här, och första gången jag träffade alla mina nya vänner. Då kändes 10 månader som en evighet, men tiden har gått så himlans fort. Nu sitter jag här, och om 2 månader är jag hemma i Sverige igen. På ett sätt ska det bli skönt att komma hem träffa släkten, familjen, och alla mina vänner där hemma. Men på ett sätt kommer det vara så tråkigt att lämna mitt liv här, och alla vänner. En del kommer jag ha forsatt bra kontakt med, men vissa personer kommer jag kanske aldrig mer träffa. Usch, vill inte tänka på när jag måste säga hejdå till alla här!!

Jag har ju väldigt mycket roligt att se fram emot just nu!! Den 11 Maj är det prom, den 14 maj kommer min familj hit :), den 18 maj har jag graduation, och den 21 maj åker vi på senior trip till Mexico!!! :) Sedan den 30 maj sätter jag mig på flygplanet hem till Sverige.

På påsklovet hände inte så mycket träffade lite kompisar, jobbade och var i Hooker, Oklahoma på Miss Hooker Pageant Show. :) Veckan i skolan rullade på som vanligt, Mike var inte där eftersom att han var på Hawaii. Vädret är på topp cirka 30 grader varmt. :) I fredags efter skolan åkte jag och tog lite senior pictures på Lei, för hon var inte nöjd med sina hon tog veckan innan hos en fotograf. På Lördagen så åkte jag med Lori till special olympics och kollade på när Brayden tävlade. Det var ett sånt himlans lyckorus att se alla som tävlade och se hur glada dem var!! Jag var även och klippte mig! :)

Jag har även skaffat gymkort med några kompisar, så vi drar dit varje dag efter skolan. Ska kanske dit lite senare idag, nu ska jag forsätta skriva på mitt engelska arbete!

Bild på mig och Brayden från hans special olympics i Lördags!


RSS 2.0