18 MARS - SPRING BREAK

Nu är det Spring Break!! :) FINALLY! :)

Jätteskönt med lov, bara kunna sova ut, hänga med kompisar och soooola! :) Sen Förra veckan har det har det varit cirka 28 grader varmt varje dag! :)

I Torsdags hade vi sista dagen i skolan innan spring break. Efter skolan så var jag med lite kompisar. I Fredags så var jag med Lei och tog hennes senior pictures, i 3 timmar! Sedan åkte vi och kollade på killarnas baseball match, dem torska! Vi drog hem till Lei sen så sov jag över dag. På Lördagen vaknade vi runt 11.00. Vi hade bestämt att åka och sola nere vid the lake, men dem tyckte inte det var tillräckligt varmt (25 grader) så vi kollade film hela dagen istället. Jag träffade även en av deras kompisar, som var 8 månader gravid och 16 år.

Jag har verkligen märkt hur vanligt det är med tonårsmammor här i USA. Det är väldigt ovanligt att man skulle göra en abort här, det finns i stort sätt inte på kartan!! Jag snackade med min tjejkompis här om det, och hon sa att det funderar man inte äns över. Vanligast är att man behåller barnet och tar hand om det själv, med hjälp av sina föräldrar. Jag tror att det är mycket vanligare med abort i Sverige, än vad det är här i USA.

När jag kom hem gick jag ut och sprang i stormande vind!! Idag är det tornado varning här mellan klockan 15.00-22.00. Imorgon ska jag jobba med Cierra och Lei, på Tisdag har jag inget speciellt planerat. På Onsdag åker vi till OK City, och möter upp barnbarnen dem ska stanna hos oss tills Söndag. :) På Tisdag åker Mike till Hawaii, chill för honom!! :)

Såhär går man klädd här. Vilket klassas som en träningströja och ett par träningsshorts i Sverige, här är det vardagskläder. Nike shortsen är super populära alla går runt i dem, så var tvungen att köpa såna! Vad gör man inte för att passa in haha. :) Vi får dock inte ha Nike shortsen i skolan, för de är för korta, så då har man basket shorts istället! :) Väldigt bekvämt är det i alla fall!


Dylan, Lei and Dru. Från i veckan någon gång! :)


Fint väder i Fort Supply!! :)


Jag och Mike!11 MARS - FULL WEEK AND WEEKEND

Hej på er!

Denna vecka och helg har varit fullt med ös. I Fredags hade jag två prov i photography and Oklahoma History. På Oklahoma History provet tror jag att jag får 100% rätt denna gång. I Fredags kollade jag på killarnas baseball match med Lei och massa andra. Dem vann faktiskt. :) Sedan sov jag över hos Lei.

På Lördagmorgon gick jag upp tidigt klockan 07.45, jag skulle vara i gymmer klockan 08.30, för att hjälpa till med dagisbarnens basketmatcher. Dem varade mellan 09.00 - 15.00, så det blev en heldag där. Jag tog hand om scoreboard, medan Mike, Dru, Ty och Chris dömde. :) Vid 16.00 kom Jan och hämtade upp mig, då jag åkte och kollade på hennes basketmatch som dem vann. Efter det åt vi middag på Chicken Express, jag kom hem runt 20.00.

Natten mellan lördag och söndag, vred man fram klockan en timme till sommartid! :) Så ja, nu är det sommar!! :) Hahaha, eller nästan i alla fall. Idag har jag varit ute och sprungit, jobbat på mitt tal som jag ska hålla på Tisdag, och skypeat med min lillasyster och Anna, alltid lika roligt att höra om Sverige. Känns helt overkligt att min familj kommer hit om 2 månader, ååååh vad jag längtar. Nu har vi även 1 vecka kvar i skolan, sen är det spring break. :) Efter spring break är det endast 8 veckor kvar av skola. Tiden går så fruktansvärt fort!!

Nu ska jag duscha sen kolla på en film! :)

7 MARS - 9 DAYS TILL SPRING BREAK

Hej på er!!

Nu har jag en och en halv vecka kvar till spring break. Ska bli skönt med lov. Efter spring break går vi bara i skolan måndag till torsdag. Vi är lediga varje fredag. :) Även om jag älskar skolan här, så är det alltid skönt att få sova ut! :) I helgen var jag som sagt och kollade på alla finaler, i OK City! :) Arenan var sjukt stor!! Förra veckan hade vi även nine weeks tests som gick bra.

Denna vecka har det inte hänt så mycket, har varit ute och sprungit varje dag. Jag, Lei och Kans körde även ett styrke pass igår (Tisdag), så jag har grym träningsvärk. :) Imorgon har killarna baseball match i Alva, troligen åker jag på den med Lei. På Fredag händer inget speciellt. På Lördag ska jag döma dagisbarn i basket. Dem har en liten turnering. :)

Nu ska jag sova! Godnatt ! :)

Jag lägger in en bild på arenan där de spelade state matcherna, och en bild på Mike i från helgen. Han var också i OK City och kollade. :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2524312/images/2012/pic_192931597.jpg" class="image">


29 - FEBRUARI

Precis varit ute och sprungit. Just nu är det ganska varmt ute, cirka 20 grader. Imorgon åker vi till OK City för att kolla på alla state matcher. Det ska bli jättekul alla åker i stort sätt dit. :)

Tired giiiirl!! :)


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2524312/images/2012/pic_191842471.jpg" class="image">Bild på mig, Alex från Danmark, Lei, Kans och Cierra, från killarnas match i helgen ! :)
RSS 2.0