MORE PICTURES

Hade så mycket bilder så lägger upp några flera! :)

Me and Mike!


Me and Alexia!


Me and Lei!


Me and Lei before the dinner yesterday! :)


Me and Lei!


Me and Lei at prom!


Me, Lei, Kans and Naicee at prom!


Me and Jarrod when we wan prom king and queen! :)
13 MAJ - THE DAY BEFORE THE BIG DAY

Jag känner mig som ett litet barn dagen före julafton. Imorgon ska jag äntligen få träffa min familj efter 10 månader!!! ÅÅÅH, vad jag har längtat efter dem!! :)

Förra helgen var jag på state i track, vilket var kul. Dru vann state i longjump, Kanani kom tvåa i både kula och discuss, och Ricky kom tvåa och trea i sina springevent. Dock så brände jag mig brutalt, så har fjällat hela veckan!! I Måndags var det Leis födelsedag så vi firade henne med lite tårta!:) Sen i Tisdags hade vi vår FFA Banquet, där vi åt middag och delade ut lite priser. I Onsdags åkte jag och fick mina naglar fixade inför prom. 

I Fredags hade vi vår prom. Jag och Mike åkte dit i en jättehäftig bil, temat på balen var "in the djungel". Först åt vi middag, sen runt 20.00 så dansade vi fram till 00.00. Det påminde lite om ett disco i lågstadiet, eftersom vi inte riktigt har dessa grejer i Sverige, mer än discona på lågstadiet. Men det var roligt, jag lärde mig mycket nya danser. Vid 00.00 börjar något som heter after prom. Alla proms har det så att eleverna int ska dra ut och dricka. Vi hade våran after prom i Shattuck på en drive in movie theatre. Vi såg världens skräckfilm, både jag och Mike somnade dock hehe...Efter det så delade de ut priser. Alla seniors fick en liten resväska med mängder av saker inuti, 25 dollar på walmart, och 700 kronor var.

Jag kom hem runt 04.00 på morgonen, och på Lördagen vaknade jag 13.30. Jag chillade till 18.00 då vi skulle iväg på en middag för alla seniors. Idag Söndag var det ett kyrkevent för alla seniors så var på det, och kom hem runt 12.00. Ska städa upp mitt rum lite eftersom min familj är här imorgon! :) På Onsadag är det sports banquet, Fredag graduation och Söndag åker vi till Mexico.:)

Här får ni lite bilder från prom! :)

Me and Tobii!! :)


Me and Mike! :)Me, Mike and the car! :)


Kanani, Laira, Kaitlyn,Dru, Lei, Me and Naicee! :)


Me!1 MAJ - 9 MONTHS 1 TO GO

Endsat 1 månad kvar! Vart försvann all tid?

Förra Onsdagen var Harlem Ambassadors här och spelade basket, kul att se för dem var grymma, även fasst de missade väldigt mycket! I Lördags åkte vi till Enid för att kolla på regionals i track, min värdpappa är coach. Kanani, Ricky och Dru gick till state som är nu i helgen, så dit åker vi på Torsdag. 

Näst nästa fredag är det prom, ni får se min klänning då på alla bilder. :) Sen är det graduation om 18 dagar!!! Har skickat ut mina inbjudningar idag, även till lite släkt i Sverige mest för skojs skull! Jag vet ju att ni inte kan komma hela vägen till USA! :) 

Skolan idag var som vanligt, inget speciellt som hände. Vi kollar på film i Ag "War Horse" redan sett den filmen, men den är bra! Vi kollar på filmer i Oklahoma History, och filmer under Speech, om ett par veckor blir det film på engelskan också!  Trevligt! :)  

Nu ska jag äta middag! 13 dagar tills min familj är här!!! :))))


Jag, Mike och Harlem Ambassadors.

RSS 2.0