15 JANUARI - HOMECOMING

Hej på er!

Förra veckan var det ju som sagt homecoming week! Vi hade utklädningsdagar, pepprally och match! Var verkligen en super kul vecka!!! :)

I Fredags hade vi pepprally, det var för att peppa upp basketlagen inför match! Det var även tävlingar, och jag och Mike blev utsedda att representera alla Seniors. Tävlingen gick ut på att man skulle snurra in den ena i toalettpapper. Vi valde att Mike skulle snurra in mig och vi vaaaann! :) Sen var det även tävling mellan alla klasser vilka som kunde "skrika högst". Alla skrek vilket år de tar studenten. De som hördes mest vann. Vi seniors skrek 2012, juniors 2013, sophmores 2014 o.s.v. Självklart vann vi seniors även det! :)

Matchen spelade vi jättebra, killarna vann sin. Vi förlorade våran med 49-47 efter två förlängningar. Väldigt spännande match var det i alla fall. Nästa vecka är det tournametn igen, denna gång i Buffalo. På Tisdag har vi också match mot Laverne. :)

Bilder från Homecoming week! Skolan var jättefint pyntad, svårt att visa i bilder men den var jättefin! :)

Bilder på skolan! Det var massa citat skrivna som skulle peppa oss! Sen gjorde även alla klasser planscher! :)Bild på gymmet utanpå och på Ag shopen där jag har second hour. Självklart har vi ett klassrum också men här ute håller vi på och gör allt. Det är lite som träslöjd, fast alla är mycket bättre här för de vet hur man gör allting. :)

Pyjama day!


Pyjama day några av tredje klassarna! :) Tjejen i mitten gjorde den fina bilden på mitt skåp! :)


Dessa mysiga byxor gick jag runt i på pyjama day! :)


Jag och Lei på spirit day! :)

9 JANUARI - HOMECOMING WEEK

Hej på er!

Har precis kommit hem från skolan. Denna vecka kommer vara hur kul som helst, för det är homecoming week! Alltså Onsdag, Torsdag och Fredag ska vi klä ut oss. På Onsdag är det cammoflage/OU eller OSU day. Torsdag är det pyjama day, och fredag spirit day då ska man bara ha massa oranget, svart och vitt eftersom att det är skolans färger. Vi kommer även ha ett pepprally på Fredag, då det är själva homecoming dagen. Pepprally är för att peppa spelarna inför matchen, vi spelar mot Waynoka Railroaders. Imorse när jag kom till skolan var korridorerna jättefint dekorerade ska ta massa bilder denna vecka!! :) Alla spelare hade även fått en bild på sitt skåp som de yngre eleverna har gjort åt oss! :)

I helgen hade vi basket cup, i Fargo. Vi vann B-slutspelet eller blev Consolation Champs som det kallas här. Vi förlorade mot Buffalo, sen vann vi mot Fargo med 35 poäng, och mot Freedom i Consolation finalen med 20 poäng, så vi fick en pokal!! :) Imorgon har vi match mot Arnett at Arnett!! Sen Fredag Homecoming mot Waynoka, och nästa vecka Buffalo Tournament!

Som jag inte nämnt så ligger det ett fängelse precis utanför Fort Supply, och några gånger per år händer det att fångar rymmer. Det är inte direkt farliga fångar som befinner sig på det fängelset, utan mer att de har stulit bilar eller drog brott. I Fredags så rymde en fånge från fängelset vilket är andra gången detta år. När detta händer så tjuter det sirener över hela Fort Supply. De brukar oftast fånga in dem efter någon dag! Vi får se hur det går nu. Dem brukar alltid röra sig bort mot Woodward, där det finns mer tillgångar. 

Ni får en bild på teckningen som var på mitt skåp idag, hihi jättefin! :)
RSS 2.0