30 OKTOBER - 3 MÅNADER

Har varit här i staterna i 3 månader nu, och jag älskar det!!!

I Fredags så var det karneval. Alla klasser arrangerar något t.ex. games, bingo o.s.v. Vi seniors hade silent auction och kiosken. Allting var uppsatt i vårat gamla gym. Det var jättemycket folk där, allt från gammlingar till knattar. Under dessa 2 och en halv månad vi har gått i skolan, har alla klasser samlat in pengar. Dagis till 6th grade tävlade mot varandra, och 7th grade till 12th grade tävlade mot varandra. Klassen som hade samlat in mest pengar vann. I första kategorin vann 3rd grade, i andra vann juniors alltså 11th grade. 

Varje klass hade då röstat fram en king and queen kandidat, och om äns klass vann så blev man king and queen. Kröningen gick till så att varje klasskandidat par blev presenterade, de berättade vems äns föräldrar var, framtidsplaner och sådant som vi hade fått svara på. Det var lite kul när de försökte uttala min mammas namn, Gunilla. :) Dagis barnen gick ut först alltså gick jag och Mike ut sist! Vi fick sjukt mycket applåder och jubel när vi kom, haha the Sweeeeeds! :) Jag och Mike bytte om så vi var klara till klockan 20.00 ungefär. När vi gick in i gymet, kom alla på direkten och ville ta bilder och massa. Det var en jättesöt liten tant, som varken jag eller Mike kände som följde efter oss överallt. Hon tog säkert 10 bilder på oss med sin lilla engångskamera! HAHA! :)

Igår (Lördag), åkte jag, Lori och Jan till Waynoka. De skulle ta senior pictures åt en kille, så jag följde med. Waynoka ligger cirka 45 minuter härifrån. Kom hem runt 14.00 igen och åkte sedan hem till Cierra, sov även över hos henne.  

Idag (Söndag), hämtade Lori upp mig vid 09.45 vi åkte hem och jag bytte om, och vi tog en del av mina senior pictures. Man tar några på hösten, sen några fler på våren.

På Tisdag är min första seriematch mot Hammon, som är bäst i state lär bli en tuff match!! Nu ska jag sova! :)

Bilder från karnevalen

Bild 1: Weston, Leimana and Mike
Bild 2: Leimana and Dakota
Bild 3: Dru and Leimana
Bild 4: Me, Mike och Kayleigh
Bild 5: Destynee, me and Mike
Bild 6, 7, 8: Kandidater från olika årskurser.
Bild 9: En av mina senior pictures från idag.

Tryck på bilderna för att få dem i större format!! :)

       


28 OKTOBER - CARNEVAL

Ni får en bild från kvällen på Mike, mig och Leimana. Uppdaterar mer om karnevalen när jag har tid, troligen Söndag! :)23 OKTOBER - END OF FALL BREAK

Imorgon är det skola igen, jag har ingen skolångest!! :) Allting är jättebra!! :)

Hittade en perfekt klänning till karnivalen. Kom hem från Okla city Onsdag kväll. På Torsdagen var jag med Hunter och Slayden hela dagen. Blev magsjuk natten till Fredag, så var hemma och vilade upp mig hela Fredagen. Lördag morgon åkte vi till Okla city, jag, Mike, Griffin, Ricki, Pat och Lori var där. Griffin och Ricki sprang state final i cross country, så vi kollade på det. Vi shoppade och på Lördagkvällen gick vi på football game.

Synd nog så började det åska, blixtra, blåsa och spöregna!!! Griffin och Ricki roade sig med att lura mig och Mike att det var en tornado på väg. Det var verkligen sjukt hur det regnade och blåste, ungefär som det värsta regn och åsk ovädret vi kan få i Sverige, här var det inte äns stort. Matchen blev två timmar försenad, så den startade inte förän 21.00, och slutade runt 01.00. Vi kom hem till Fort Supply 04.00 på morgonen. 

Idag har jag övat på mitt tal som jag ska hålla imorgon, måste kunna två A4 sidor utantill. Då menar jag verkligen vartenda ord utantill. Vår lärare ska sitta med vårat tal vi skrivit, och kolla så att vi säger allt i rätt ordning, hahah.

Bilder från helgen! 

Bild 1:
Mike at the football game 
Bild 2:
När det regnade. Alla gick ner och tog skydd under arenan. Man ser inte riktigt hur mycket det regnade, men det var brutalt.
Bild 3: Mike & Griffin at the football game
Bild 4: Innan alla football games så är det alltid massa grejer. Alla lag har ett band som spelar, det är som en invigning av matchen. Arenorna här är sjukt stora också!! Här ser ni den ena långsidan och en liten del av den ena kortsidan.
Bild 5: Så här stor är en kortsida.
Bild 6: Varje gång laget gör touchdown så har dem något speciellt dem gör. T.ex. här springer dem in och viftar med en stor flagga, bandet spelar och all cheerleaders dansar till musiken.

Tryck på bilderna för att få dem i större format!

     
 


17 OKTOBER - FAAAALL BREAK

Får fall break imorgon. Åker till Oklahoma city me Lori och jag tror Cierra följer med också! WIIIIE!!! :) Vi kommer hem Onsdag kväll igen. På Fredag åker jag tillbaka till city med min värdfamilj, Mike och två killar från min klass, som ska tävla state i cross country. Vi ska även gå på OU football game. Kommer hem på Söndagen igen. Kommer alltså inte ha mycket tid att blogga.

På Torsdagen hänger jag med Cierra eller hemma. Tror att Hunter & Slayden kommer (barnbarnen).
Fick även mina betyg idag efter first 9 weeks. Snittade A i allt förrutom 2 ämnen där jag låg på B. Helt sjukt, jag pluggar ungefär 3 gånger så mycket mer i Sverige än vad jag gör här, ändå har jag bättre betyg här.

Nu ska jag soooooova !! ZZzzzzzZz

15 OKTOBER - HELT UNDERBART

Ooooooj, så dålig uppdatering, har inte haft tid! Men jag har det i alla fall super bra, och vill inte vara någon annanstans än här. Livet är helt underbart!!! Kan inte beskriva hur glad jag är att jag åkte. Helt klart det bästa jag gjort i mitt liv. Jätte lärorikt och sjukt kul!!! Tveka inte om ni funderar på att åka!!!

Tulsa gick bra det var kul och lärorikt. Det är en av Oklahomas biggest fairs, så det fanns hur mycket som helst att göra. Ingen av oss som åkte vann något. Men mina kycklingar gick het okej. Jag, Vanessa och Sativa visade dem, vi höll alltså kycklingar upp och ner så kom en domare och kände på bröstet hur stora dem var.

Förra helgen var jag i Fairview med Cierra och Jarrod. Det regnade hela helgen, vi chillade mest.
Har spelat min första basket träningsmatch vilket gick bra. En del regler är annorlunda här ifrån svensk basket. Här har de t.ex. ingen 24 sekunders klocka.

Igår var jag och kollade på football game i Buffalo, de vann. Idag har jag varit och coachat mina 5th and 6th grade i basket. Killarna förlorade båda sina matcher, och tjejerna vann en av sina matcher. Om någon timme ska jag åka med Lori, och kolla när de spelar volleyboll.

Nästa vecka har vi bara skola Måndag och Tisdag, sen är det fall break. Så vi har fall break i 5 dagar. Ska då åka och hitta en klänning to the carneval. Vi har även Halloween dance på Tisdag, vi kommer även ha pepprally, för två stycken i min klass tog sig till state i cross country.

Pepprally är när hela skola samlas och taggar och pepper inför något "stort"  som ska ske. T.ex. en viktigt match eller nu state championship i crosscountry. 
 
Ni får lite blandade bilder från Tulsa, 5th and 6th grades basketball game och på en mus som jag fångade i mitt rum! :)


Tulsa, Vanessa!


Tulsa, Dakota


Dem jag coachar är de i vitt! :)


Farväl mitt lilla husdjur!!7 OKTOBER - FÖRVIRRAD

Tankar snurrar runt, runt, runt svårt att beskriva hur förvirrad jag känner mig just nu. Bra, dåligt, ledsen, glad. I helgen åker jag till Fairwiev med Cierra hennes pappa bor där så vi ska vara där hela helgen, vi drar ikväll och kommer hem Söndag. Ska bli jättekuuuuuul!!!!!! TAGGTAGG! :))) Allting går väldigt bra nu så jag är fövirrad ja....

Ska duscha nu och sen dra, tror jag. Tulsa var najs, berättar mer om det på Söndag eller ikväll om jag hinner. Då får ni även fett med bilder!!! :)
Puss å hej ! Livet är bäst just nu!!!

3 OCTOBER - TULSA STATE FAIR

Åker till Tulsa inatt vid 03.00, med massa andra från min skola, och tävlar. Det ligger cirka 4 timmar härifrån och jag kommer inte ha tillgång till data. Nästa inlägg får ni på Fredag eller Lördag.

Idag hade vi klassfoto, vilket var mycket mer avslappnat än Sveriges. Vi stod hur vi ville inga rader eller sådant. Längtar efter att få se det!!!!
Basketträning i 2 timmar mycket springning, men det var kul!! :)

Bilder på deras barnbarn Hunter och Slayden som var här i helgen. Dessa bilder har min värdmamma tagit! :) Slayden är den lilla, och Hunter är den äldre.

30 SEPTEMBER - 2 MÅNADER

Har varit här i 2 månader nu. Det händer mycket just nu har inte riktigt tid att blogga. Ni får ett ordentligt inlägg på Söndag.

Ikväll (Fredag) är jag bara hemma barnbarnen är här, jättesöta små kottar hehe.


RSS 2.0