9 JANUARI - HOMECOMING WEEK

Hej på er!

Har precis kommit hem från skolan. Denna vecka kommer vara hur kul som helst, för det är homecoming week! Alltså Onsdag, Torsdag och Fredag ska vi klä ut oss. På Onsdag är det cammoflage/OU eller OSU day. Torsdag är det pyjama day, och fredag spirit day då ska man bara ha massa oranget, svart och vitt eftersom att det är skolans färger. Vi kommer även ha ett pepprally på Fredag, då det är själva homecoming dagen. Pepprally är för att peppa spelarna inför matchen, vi spelar mot Waynoka Railroaders. Imorse när jag kom till skolan var korridorerna jättefint dekorerade ska ta massa bilder denna vecka!! :) Alla spelare hade även fått en bild på sitt skåp som de yngre eleverna har gjort åt oss! :)

I helgen hade vi basket cup, i Fargo. Vi vann B-slutspelet eller blev Consolation Champs som det kallas här. Vi förlorade mot Buffalo, sen vann vi mot Fargo med 35 poäng, och mot Freedom i Consolation finalen med 20 poäng, så vi fick en pokal!! :) Imorgon har vi match mot Arnett at Arnett!! Sen Fredag Homecoming mot Waynoka, och nästa vecka Buffalo Tournament!

Som jag inte nämnt så ligger det ett fängelse precis utanför Fort Supply, och några gånger per år händer det att fångar rymmer. Det är inte direkt farliga fångar som befinner sig på det fängelset, utan mer att de har stulit bilar eller drog brott. I Fredags så rymde en fånge från fängelset vilket är andra gången detta år. När detta händer så tjuter det sirener över hela Fort Supply. De brukar oftast fånga in dem efter någon dag! Vi får se hur det går nu. Dem brukar alltid röra sig bort mot Woodward, där det finns mer tillgångar. 

Ni får en bild på teckningen som var på mitt skåp idag, hihi jättefin! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0