27 NOVEMBER - THANKSGIVING

My first thanksgiving break is over. Tomorrow is it back to school again!

So, what have I done this weekend?

I onsdags så hade jag träning, drog hem och skypeade med min kära familj och lite vänner. Barnbarnen kom hit runt 14.00, så lekte med dem resten av dagen.

Torsdag var det thanksgiving! Vi åt thanksgiving lunch ojojoj, så mycket mat! Kalkon, skinka, pumppaj, majs i olika sorter, stuffing och massa massa mer. Innan varje thanksgiving måltid så ber man. Thanksgiving var jättekul att fira, det är verkligen hela familjen samlas och äter tillsammans. Som i filmer! :) 

I Fredags var jag och shoppade nya jeans och hade träning. I Lördags var jag i Kansas med hela Loris familj och åt mer thanksgiving mat. 

Nu när thanksgiving är över, kastar sig alla över julen. Ni ska se parkerna här, de är fulla av julpynt! Imorgon är det Måndag. Denna vecka har jag två basketmatcher. På Tisdag mot Canton och Fredag mot Vici. Båda är borta matcher. Ska ta med kameran till skolan imorgon och ta massa bilder, på allt och alla! :) 

Laddar upp bilder så snabbt jag kan!! :)  Nu måste jag sova god natt och glad första advent Sverige!! :)


22 NOVEMBER - REST IN PEACE

Har precis fått reda på att en tjej från Norge som också var utbytesstudent och åkte med Explorius, avled i en snöskotter olycka i Söndags! Hon var i New York endast några veckor efter mig, och hon var utbytesstudent i Montana. Hur tragiskt är inte detta!! Alla mina tankar går nu till hennes familj och vänner. Att inte få träffats på 4 månader, och få detta besked, hemskt! VILA I FRID!<3


20 NOVEMBER - CHRISTMAS FEELING

Hej på er! 1 veck sen sist. Hoppas allt är bra hemma i Sverige!!

Veckan som gått...Hade ingen basketmatch, Junior High hade dock en turnering dem var med i, killarna vann hela turneringen. Dem är sjukt grymma!! Tjejerna kom trea tror jag! Vi har sprungit som galningar på basketträningarna. I Onsdags var vi och kollade på en college basketmatch, Northwestern mot Southwestern, innan det var vi och käkade på Chicken Express.

I Fredags kväll var jag med Lori oh Jan på bio i Buffalo. Vi såg Footloose, ganska bra film faktiskt. Helt klart värd att se.

I Lördags var jag och kollade på junior high killarnas final, som sagt vann de. På kvällen hade vi ett litet birthday party för Mike, som fyller 18 år den 24 November. Men eftersom att det är thanksgiving lov då så firade vi honom innan, eftersom många kommer vara borta. Jag sov sedan över hos Lei & Kans. 

Idag Söndag vaknade vi till liv vidd 11.00, och år pannkakor till frukost! :) Kom hem runt 12.30 och har mest pluggat Native American resten av dagen, då jag har prov på tisdag. Vi har även haft en brasiliansk kille som är utbytesstudent i Freedom (cirka 40 minuter från Fort Supply), han har bott här hela helgen, han och Pat har jobbat med ett projekt.   

En liten knasig grej jag gjort idag är att klätt julgranen!! :P Kändes jättekonstigt att göra det den 20 November, då vi i Sverige kanske gör det två, tre dagar innan julafton. En annan grej är att de flesta har plastgran här också. 

Denna vecka har jag bara skola Måndag och Tisdag, sen är det thanksgiving lov. Ska bli bli kul med thanksgiving, aldrig firat förut. Barnbarnen kommer på Onsdag, och thanksgiving är Torsdag så då ska vi äta thanksgiving mat med dem. På Lördag ska vi åka till Loris familj, och äta thanksgiving mat med dem. Ska även gå och se Twilight, någon dag! :)

På Onsdag blir det även skype med familjen och lite vänner!! :) Nu ska jag sova, imorgon har vi basketball pictures i skolan! GODNATT. :)

Tog en snabb bild på julgranen, ni ska får fler bilder på annat julpynt också! Ser ni hur stor den är, känns som en äkta amerikansk julgran! HAHA :) Fattar ni nu att jag får julkänslor när jag vaknar på morgonen, kommer ner till en lyssande julgran!

13 NOVEMBER - FAIRVIEW

Hej på er!

Helgen har varit i full fart. I Fredags hade jag match, vi förlorade med 6 poäng, killarna vann! Efter matchen hade kyrkan fixat massa mat till alla spelare, så alla drog dit och åt. Kom hem runt 22.30 och somnade snabbt, var sjukt trött efter matchen.

Vaknade på Lördagen, åkte hem till Cierra hängde där. Jag, Cierra, Paige och Jarrod bestämde oss sedan för att åka till Fairview till Cierras pappa. På Söndagen åkte vi till Woodward kollade lite, åkte sedan hem och hängde hos Cierra. Sen blev jag hämtad runt 17.00. Skulle gått på bio ikväll men blev inte av.

Beställde även en vinterjacka från Abercrombie & Fitch idag, najs najs, slipper jag frysa i vinter.
I veckan händer inget speciellt tror jag, ingen basketmatch föräns 29 November efter thanksgiving. Ska försöka få in lite najs bilder från basketmatchen i veckan! 
Juste jag har även fått mina basketskor nu, love them!!! Ska träna i dem imorgon för första gången!!

Här får ni 2 bilder från matchen i Tisdags, som någon hade på Facebook! :) Detta är i våran hall, vi hade hemma match både Tisdags och Fredags!

 

9 NOVEMBER - VI VAAAAAAANN!!

Vi vann vår basketmacth igår!! RÅNAJS!! Vi vann med 12 poäng tror jag! Killarna förlorade med 2 poäng! :( Det var även sjukt mycket folk där och kollade! Drog hem till Cierra igår efter skolan, och chillade där i 3h innan matchen. Hennes storasyster har världens sötaste bebis!!

Nästa match har jag på Fredag mot Gage. Hoppas vi vinner. Inte hänt något speciellt annars. Ska göra klart min engelskaläxa, sen ska jag sova!

Var i Woodward idag och handlade nytt shampoo, tandkräm och sådant. Imorgon har Junior high basketmatch så ska kolla på den, de möter Vici. By the way, så sändes våran match på radio igår haha. :) GODNATT! 


6 NOVEMBER - PARANORMAL ACTIVITY 3

Mest chillat denna helg! Igår kväll var jag och några andra och såf Paranormal Activity 3 på bio, bajs läskig!!! Jag överlevde dock!

Idag kom min värdmamma hem från OK city, och hon hade köpt 2 stora lådor med sour patch kids till mig!! 24 påsar i en låda, så 48 påsar!! Pappa, jag ska äta aaaallt själv!!! :)

Skypeade även med familjen idag, alltid lika kul!! :)

Imorgon är det skola, sen ska jag på knattarnas basketmatch. Jag har match på Tisdag och Fredag. Mycket basket denna vecka!! :)


GOTT!!!!

3 NOVEMBER - RADIOSHOOOOW

Första basketmatchen förlorade vi med 80-20....hehe. Dock så är de rankade nummer 1 i hela OK state. Dem var sjuuukt bra, de skulle äga alla i Sverige!! Skönt att ha det svåraste laget avklarat iallafall. Killarna vann sin match med 12 poäng ! :)))
Matcherna är så himla coola här! De ropar upp start 5an i högtalarna, namn, numer och vilken grade man är i.
Var lite nervös innan jag skulle springa ut, men bara att vänja sig! Sedan sjunger man nationalsången med handen på hjärtat,
vänd mot den amerikanska flaggan!
Riktigt American Spirit!! Det är även fett med folk på matcherna!!
Och de säger alltid vem som gör poäng och foul och allting!! Det är som om det skulle vara en final i Sverige! :)

Imorgon är det Fredag och på morgonen ska jag vara med på min värspappas radioshow, som han har varje fredagsmorgon. 07.30 till 08.00. Ska bli kul, hoppas inte hela skolan lyssnar på det, haha!

Jag och Cierra beställde även basketskor idag. NAJS! Behövde verkligen nya!!
Ni får bild på Cierra och hennes lillebror Cashion från idag! :)




RSS 2.0