28 DECEMBER - MEXICO!

Hej på er!
Jag skrev ett jättelångt inlägg som självklart försvinner...Det är bara att börja om! Blir helt galen på blogg.se!!!!
Okej, jag tänkte skriva ett inlägg om Mexico, sen under detta inlägg kan ni läsa ett om julshowen och vad jag mer har gjort på jullovet, som börjar lida mot sitt slut.


Mexico var helt underbart!!
Jag hade ett egte hotellrum och eftersom att det var all inclusive var allt gratis! Till och med roomservice var gratis. Hotellet var hur stort som helst. Det är fem hotell som ligger ihop, sen har man tillgång till alla hotell som är graderade lägre än det man bor på. Man kan t.ex. gå och äta på derasd restauranger eller gå till deras pooler o.s.v. På vårat hotell fanns det fyra restauranger, Franskt, Japanesiskt, Steack House och Seafood. Sen hade vi ju tillgån till alla hotell lägre än vårat. Sammanlagt hade vi cirka 10 reastauranger att välja på. Detta är jättebra för då tröttnar man inte på maten, eftersom att man inte behöver äta samma mat varje dag. Självklart fanns det olika buffér också. Eftersom att allt var all inclusive så spenderar man inte speciellt mycket pengar i Mexico om man inte åker iväg och shoppar eller på dagsturer. Allt på hotellet är ju gratis. Det är även kanonbra service!! Allt är verkligen jättevärt pengarna!! :)


Jag var där i 1 vecka, så jag var både vid poolen och på stranden. Jag lärde även känna nya mycket nya människor, all är jätte sociala där nere. Träffade nya kompisar från Ohio, texas och lite folk från Canada. På dagarna är det även tusen aktiviteter, som man kan vara med på om man vill. De arrangerar beachvolleyball, spanskakurser, salsakurser, vattenpolo, vattenbasket och massa mer!! De har även massa roliga "lekar", som faktiskt är roliga. T.ex. var en att man skulle springa på en tunn matta över en av poolerna, klarade man det så vann man en massage.:) På kvällarna var det shower som även dem var riktigti roliga, det fanns nattclubbar, sportbar, kareoke och massa mer, de hade till och med ett shopping centrum i området. Åldrar på alla som var där var helt blandat ungdomar, barnfamiljer, äldre par och eftersom det är så stort så blir det verkligen inte folktrångt! stället passar verkligen ALLA! :) Det finns något för alla!


Sista dagen åkte jag, Jan och Dale iväg på zip lining. Pappa och Fanny, det vi gjorde på Korsika nerför berget! Fast detta var självklart inte lika högt som på Korsika, men det var jättekul! Vi åkte iväg till ett ställe som hette Xplor, där man kunde göra zip lining, paddla eller simma i grottor i klarblått vatten, och kör små jeeppar. Vi gjorde allt! För er som inte vet vad zip lining är kan googla det, om ni inte förstår min förklaring. Man får en sele som man hänger fast i, och åker högt ovanför marken mellan plattformer! Riktigt roligt!! :)


Som ni fattar hade jag en kanonvecka, och det var skönt att inte riktigt behöva tänka på julen, vilket bara skulle gett hemlängtan! Ni får massa bilder från Mexico, tryck på bilden för större format! :)

Hotellrummet. Jag hade både en dusch och en jacuzzi! :)
  

Hotellet! Sista bilden är baren på vårat hotell, jättehäftig!! :)
   

Poolerna. Vårat hotell delade hotellområde med ett annat. Det fanns cirka 5 pooler, sen hade våran byggnad en privatpool! :) Det fanns även en swim up bar som ni ser på bild 5! :)
     

Stranden! Vågorna var jättehöga!! :)
    

Dessa djur såg vi hela tiden, och bild på Mexico från flygplanet! :)
  


28 DECEMBER - JULSHOW OCH JULLOV

Hej!

Innan jag fick jullov hade vi en liten julshow. Vi seniors var tvugna att spela upp en liten pjäs. Jag hade dock cirka tre meningar att säga. Det var jättemycket folk där!! :)

Jag kom hem från Mexico i Fredags. Vi spenderade en natt i OK city, och shoppade på Lördagen. På söndagen var det julafton här. :) Vi åt en god jullunch och tog det lugnt hela dagen. Har även fått fina paket från Farmor, familjen och Lotta! TUSEN TACK!! Blev jätteglad!! :)

På Måndagen åkte vi till Kansas och firade jul med Loris släkt. Vi åkte sedan direkt vidare till barnbarnen Hunter och Slayden, och firade jul med dem på Tisdagen! Killarna fick Sverige tröjor av mig, och av dem fick jag ett presentkort på iTunes, av min värdfamilj fick jag en ipod touch i julklapp! Tusen tack för fina julklappar!! :)

Idag (Onsdag), hade jag träning imorse i två timmar sen har jag chillat och kollat film hela dagen. Imorgon blir det skype med familjen och lite vänner, sen på fredag ska jag iväg på ett bröllopp som Jan och Lori ska fotografera på. Har även träning Torsdag och Fredag också!

Här får ni lite bilder från julshowen, julfirande och paket! :)

Jul hemma hos Hunter och Slayden och en bild på Slayden. Han är så söt!! :)




Dru, Leimana och Mike



Dru och Mike, dem var elfs i julshowen!


Jag och Weston. Jag var tomtemor och Weston var Rudolf! :)


Paket från Sverige!!


I Paketen. Godis, handdukar, pyjamas shorts, Tomas sabo berlock, jul tavla. :)


Allt godiiis!! :)


Shopping från Abercrombie, Hollister och koftan är från Dillards. Det var jättemycket rea. Köpte även lite grejer på Victoria secrets!:)



23 DECEMBER - HEJDÅ MEXICO

Sitter och väntar på att en bil ska komma och hämta upp oss, sen bär det av till flygplatsen. Landar i Oklahoma City 17.00 amerikansk tid, alltså 00.00 svensk tid. Vi stannar en natt i OK City för lite shopping, så kommer till Fort Supply Lördag kväll. Känns inte som att det är julafton imorgon hemma i Sverige.

När jag är kommer hem har jag cirka 1 vecka kvar av jullovet. Vi ska åka till lite släktingar till min värdfamilj och fira jul ett par dagar. Först upp till Kansas, sen till barnbarnen i Tulsa. Jag har även basketträningar.

Nu kommer bussen. Kommer sakna Mexico skulle vilja stanna längre, har varit jätteskönt att bara relaxa. Har även träffat mycket nytt folk! :)


19 DECEMBER - HÄLSNING FRÅN MEXICO

Det är helt underbart! Vi har haft jättebra väder, så jag har solat och badat! Familjen vi måste åka hit någon gång!! Ni skulle älska det!!! :)) Tyvärr går det inte att ladda upp bilder för wifi här är jättedåligt!! :( Men när jag kommer hem får ni mycket bilder, även från julshowen vi hade i Torsdag!! :))




16 DECEMBER - VINST

Ligger i sängen och ska sova efter detta inlägg. Imorgon bitti drar jag till Mexico, 17.15 svensk tid. Alltså 10.15 amerikansk tid.

Vi vann vår match mot Hardesty ikväll med 10 poäng. :)) Killarna vann också. Har wifi på hotellet så ni får kanske
något inlägg. Eller jo det är klart ni får. :) Ha en riktigt God Jul allihopa!! :)


14 DECEMBER - MEXICO

Hej! Har inte talat om här i bloggen att jag ska åka till Mexico över jullovet!! Åker på Lördag och är borta i en vecka. Allting rullar på som vanligt här borta. På Fredag får vi jullov. Denna vecka är det semester tests, så pluggar för det. Imorgon har vi en "Julshow", varje klass gör någonting. Vi seniors ska göra en liten teater. Är galet taggad på Mexico, ska bli jättekuul och najs!! På Fredag har vi match mot Hardesty. Planet på Lördag går 10.15 från OK city, så det blir tidigt uppstigning på Lördag. Kommer kommer hem sent på Fredagen också eftersom matchen är 1h och 45 min bort. Hade Native American test igår och har ett till imorgon. Får se hur det går! Nu ska jag kolla julkalendern sen sooova!! :) Berättade jag att killarna vann Mooreland tournament! WOOOHO! De är nu rankade nummer 6 i state!! COOLT!

11 DECEMBER - WALMART

Chillar lite i bilen utanför Walmart i Alva. Har varit på en julkonsert på Alva High School, där Nanna går. Hon är utbytesstudent från Brasilien. Det var jag och Pat, han skulle bara handla en grej till middagen ikväll så jag väntade i bilen. :)


8 DECEMBER - FINASTE FAMILJ OCH VÄNNER

Spelade vår första match i turneringen idag vi torska...Imorgon har vi match klockan 11.00 mot Sharon Mutual igen som vi spelade mot i Måndags. Nu blir det revansch!!! Killarna vann sin match, och spelar imorgon kväll mot Vici!:)

Idag tänkte jag lite extra på hur lycklig jag är som har världens bästaste vän!! Det är det man saknar här, att ha sin bästa vän som man litar 200% på, som man kan berätta allt hemligt för, för man vet att det stannar där. Självklart har jag jättemånga fina vänner här som jag har lärt känna jättebra, och har minnen för livet med. Även planer att de ska komma till Sverige med mera.
Jag saknar min  BÄSTA VÄN Anna Magnusson något otroligt mycket!

Idag har varit en sån dag då jag verkligen har tänkt, hur mycket jag saknar mina fina vänner och min fina familj där hemma. Hur annorlunda det är jämfört med här. Därför kände jag för att skriva av mig lite!

Speciellt saknar jag min finaste familj och min bästa vän! Jag har inte varit ledsen, utan bara tänkt, jag är ju världens lyckligaste som har dessa fina människor, så jag blev gladare! Jag känner verkligen hur mycket starkare man blir som person, för varje dag som går. Istället för att ta fram negativt med saker, plockar jag fram det positiva. Som till exempel idag istället för att bli ledsen för att jag saknar alla fina där hemma, tänker jag hur lycklig jag är. Vad hjälper det att vara ledsen? Jag är ju hur lycklig som helst!! Jag ÄLSKAR mitt liv här, och mitt liv hemma i Sverige!! Ska bli så himla kul att få visa min familj allting när de kommer hit om 5 månader!! :)  


Jag och min bästa vän, från denna sommar! :)



Några av de grymma vänner jag fått här!!
Kanani and Weston!!



Mike & Lei!!


Cierra och hennes systers son, Cierras bild hehe! Hon är min bästa tjejkompis här!


Har även fått sjukt många fler grymma vänner, det var dessa bilder jag hittade snabbast! :)

Bästaste sytrarna och världens bästa mamma, även världens bästa Pappa som inte är med på bilden. Hittade ingen bild, mer än från Thailand 08! HAHA :)




4 DECEMBER - PICTURES

Här får ni massa bilder från basketmatcher, thanksgiving och bingokvällen. :)

Thanksgiving, en del av Loris släkt när vi var och käkade thanksgiving lunch hos hennes mamma! :)
 


Bingokvällen i Torsdags. Bild på när första klassarna uppträder, Mike och Dru, sen korgar som de auktionerade ut. :)








Basket bilder, första är på vårat omklädningsrum jättefint!! Sen är det lite bilder från matcher! :)


Jag när vi spelade mot Gage hemmamatch!


Mike mot Gage hemmamatch!


Griffin mot Gage hemma match. Ni ser även Ricky och Mike i bakgrunden.


Vanessa när vi spelade mot Vici i fredags borta match. Jag har likadana skor som henne så där ser ni hur dem ser ut! :)


Lei mot Vici i Fredags borta match!


Jag mot Vici i Fredags borta match. Där ser ni även mina nya basketskor (Linn) :)


Jag igen mot Vici i Fredags! :)


En till bild av mina senior pictures som Lori & Jan har tagit på mig! :)





3 DECEMBER - OU VS OSU

Watching football it is "derby". The two largest colleges are playing against eachother OU and OSU. I want OU to win!!!! Yesterday we had a basketball game. We got beat by 20 points, and the boys won their game with 20 points. We played against Vici, and they also had their basketball homecoming it was so fun to see. Our homecoming is in January. Now back to the game!!

RSS 2.0